komunikat zmiana numeru konta

KOMUNIKAT

W ZWIĄZKU Z KONIECZNOŚCIĄ ZMIANY NUMERU KONTA, KTÓRE OBOWIĄZUJE OD 1 LUTEGO 2019
WPŁATY ZA OBIADY W SZKOLE I WYŻYWIENIE W PRZEDSZKOLU
PROSIMY DOKONYWAĆ NA NOWY NUMER KONTA BANKOWEGO ZESPOŁU SZKOLNO - PRZEDSZKOLNEGO NR 9:

03 1020 4391 0000 6602 0187 6846

 

 


 

JADŁOSPIS PRZEDSZKOLA I SZKOŁY

 15.04.2018 do 23.04.2019 

 


 

Proponowany jadłospis przedszkola

I śniadanie
8 30

II śniadanie

10 00

zupa

12 00

II danie

14 00

Poniedziałek 15.04.2019

chleb z masłem, ser biały, szynka, ogórek kiszony, herbata z cytryną zupa mleczna z kaszą manną, jabłko cząstki zupa jarzynowa z ziemniakami, chleb makaron z białym serem, soczek, jabłko
alergeny:
zboża zawierające gluten, mleko i produkty pochodne, miód
alergeny:
zboża zawierające gluten, mleko i produkty pochodne, miód
alergeny:
zboża zawierające gluten, seler
alergeny:
zboża zawierające gluten, mleko i produkty pochodne

wtorek 16.04.2019

bułka z masłem, pasta jajeczna, kakao zupa mleczna z płatkami kukurydzianymi, mandarynka cząstki zupa pomidorowa z makaronem, chleb ziemniaki, sznycelki rybne, surówka z kapusty pekińskiej, kompot z jabłek
alergeny:
zboża zawierające gluten, mleko i produkty pochodne, miód, jajka
alergeny:
zboża zawierające gluten, mleko i produkty pochodne, miód
alergeny:
zboża zawierające gluten, mleko i produkty pochodne, seler
alergeny:
zboża zawierające gluten, mleko i produkty pochodne, jajka

Środa 17.04.2019

chleb z masłem schab pieczony, papryka, kawa inka ryż na mleku z jabłkami, soczek zupa z fasolki szparagowej zielonej z ziemniakami, chleb kasza jęczmienna, indyk pieczony, marchewka z groszkiem, kompot
alergeny:
zboża zawierające gluten, mleko i produkty pochodne, miód
alergeny:
zboża zawierające gluten, mleko i produkty pochodne, miód
alergeny:
zboża zawierające gluten, mleko i produkty pochodne, seler
alergeny:
zboża zawierające gluten, mleko i produkty pochodne

Czwartek 18.04.2019

bułka z masłem, szynka serek mozzarella, pomidor, kakao budyń do picia, jabłko pieczone zupa ogórkowa z ryżem, chleb ziemniaki, bigos, kompot, mandarynka
alergeny:
zboża zawierające gluten, mleko i produkty pochodne, miód
alergeny:
zboża zawierające gluten, mleko i produkty pochodne, miód
alergeny:
zboża zawierające gluten, mleko i produkty pochodne, seler
alergeny:
zboża zawierające gluten, mleko i produkty pochodne

Piątek 19.04.2019

chleb z masłem pasta rybna, herbata owocowa chałka, mleko zupa krupnik z ziemniakami, chleb placki ziemniaczane ze śmietaną, kompot, owoc
alergeny:
zboża zawierające gluten, mleko i produkty pochodne
alergeny:
zboża zawierające gluten, mleko i produkty pochodne, miód
alergeny:
zboża zawierające gluten, mleko i produkty pochodne, seler
alergeny:
zboża zawierające gluten, mleko i produkty pochodne, jajka
Wtorek 23.04.2019
chleb z masłem, pasta szpinakowa, kawa inka zupa mleczna z płatkami owsianymi, jabłko cząstki zupa brokułowa z ziemniakami, chleb naleśniki, kompot
alergeny:
zboża zawierające gluten, mleko i produkty pochodne, miód
alergeny:
zboża zawierające gluten, mleko i produkty pochodne, miód
alergeny:
zboża zawierające gluten, mleko i produkty pochodne, seler
alergeny:
zboża zawierające gluten, mleko i produkty pochodne, jajka

  


 

Proponowany jadłospis szkoły

 

zupa

12 00

II danie

14 00

Poniedziałek 15.04.2019

zupa jarzynowa z ziemniakami, chleb makaron z białym serem, soczek, jabłko
alergeny:
zboża zawierające gluten, seler
alergeny:
zboża zawierające gluten, mleko i produkty pochodne

wtorek 16.04.2019

zupa pomidorowa z makaronem, chleb ziemniaki, sznycelki rybne, surówka z kapusty pekińskiej, kompot z jabłek
alergeny:
zboża zawierające gluten, mleko i produkty pochodne, seler
alergeny:
zboża zawierające gluten, mleko i produkty pochodne, jajka

Środa 17.04.2019

zupa z fasolki szparagowej zielonej z ziemniakami, chleb kasza jęczmienna, indyk pieczony, marchewka z groszkiem, kompot
alergeny:
zboża zawierające gluten, mleko i produkty pochodne, seler
alergeny:
zboża zawierające gluten, mleko i produkty pochodne

Czwartek 18.04.2019

zupa ogórkowa z ryżem, chleb ziemniaki, bigos, kompot, mandarynka
alergeny:
zboża zawierające gluten, mleko i produkty pochodne, seler
alergeny:
zboża zawierające gluten, mleko i produkty pochodne

 


 

zupa

Wpłatę za wyżywienie należy wpłacać na konto Zespołu Szkolno-Przedszkolnego Nr 9 na numer rachunku bankowego:
03 1020 4391 0000 6602 0187 6846
do 15 dnia każdego miesiąca.

Przed uregulowaniem wpłaty na rachunek bankowy proszę o uzgodnienie kwoty jaką należy przelać – informacja w sekretariacie lub telefonicznie:  017 748 25 24.

W tytule wpłaty należy podać imię i nazwisko dziecka, klasę lub grupę przedszkolną oraz miesiąc, którego dotyczy wpłata.