komunikat zmiana numeru konta

KOMUNIKAT

W ZWIĄZKU Z KONIECZNOŚCIĄ ZMIANY NUMERU KONTA, KTÓRE OBOWIĄZUJE OD 1 LUTEGO 2019
WPŁATY ZA OBIADY W SZKOLE I WYŻYWIENIE W PRZEDSZKOLU
PROSIMY DOKONYWAĆ NA NOWY NUMER KONTA BANKOWEGO ZESPOŁU SZKOLNO - PRZEDSZKOLNEGO NR 9:

03 1020 4391 0000 6602 0187 6846

 

 


 

JADŁOSPIS PRZEDSZKOLA I SZKOŁY

 06.05.2018 do 10.05.2019 

 


 

Proponowany jadłospis przedszkola

I śniadanie
8 30

II śniadanie

10 00

zupa

12 00

II danie

14 00

Poniedziałek 06.05.2019

chleb z masłem, schab, pomidor, kakao zupa mleczna z kaszą manną, jabłko cząstki zupa krupnik z ziemniakami, chleb makaron, gulasz w sosie myśliwskim, surówka z selera, soczek
alergeny:
zboża zawierające gluten, mleko i produkty pochodne, miód, jajka
alergeny:
zboża zawierające gluten, mleko i produkty pochodne, miód
alergeny:
zboża zawierające gluten, mleko i produkty pochodne, seler
alergeny:
zboża zawierające gluten, mleko i produkty pochodne

wtorek 07.05.2019

bułka z masłem, ser biały ze szczypiorkiem, szynka, kawa inka chałka, jogurt zupa fasolowa z wkładką mięsną, chleb kasza gryczana, schab w sosie własnym, mizeria, kompot, mandarynka
alergeny:
zboża zawierające gluten, mleko i produkty pochodne, miód
alergeny:
zboża zawierające gluten, mleko i produkty pochodne, miód
alergeny:
zboża zawierające gluten, mleko i produkty pochodne, seler
alergeny:
zboża zawierające gluten, mleko i produkty pochodne, jajka

Środa 08.05.2019

chleb z masłem pasta jajeczna, kakao zupa mleczna z płatkami kukurydzianymi, jabłko cząstki zupa pomidorowa z ryżem, chleb ziemniaki, sznycelki rybne, surówka z kapusty kiszonej, kompot
alergeny:
zboża zawierające gluten, mleko i produkty pochodne, miód
alergeny:
zboża zawierające gluten, mleko i produkty pochodne, miód
alergeny:
zboża zawierające gluten, mleko i produkty pochodne, seler
alergeny:
zboża zawierające gluten, mleko i produkty pochodne

Czwartek 09.05.2019

bułka z masłem, szynka, sałata zielona, pomidor, kawa inka budyń, banan cząstki zupa ogórkowa z ziemniakami, chleb kasza jęczmienna, filet z kurczaka w jarzynach, sałata zielona z rzodkiewką, kompot
alergeny:
zboża zawierające gluten, mleko i produkty pochodne, miód
alergeny:
zboża zawierające gluten, mleko i produkty pochodne, miód
alergeny:
zboża zawierające gluten, mleko i produkty pochodne, seler
alergeny:
zboża zawierające gluten, mleko i produkty pochodne

Piątek 10.05.2019

chleb z masłem pasta rybna, herbata z cytryną ciasto owsiane, kisiel do picia zupa barszcz czerwony zabielany z jajkiem i ziemniakami, chleb ryż z jabłkiem, kompot, winogron
alergeny:
zboża zawierające gluten, mleko i produkty pochodne, miód
alergeny:
zboża zawierające gluten, mleko i produkty pochodne, miód
alergeny:
zboża zawierające gluten, mleko i produkty pochodne, seler
alergeny:
zboża zawierające gluten, mleko i produkty pochodne, jajka

  


 

Proponowany jadłospis szkoły

 

zupa

II danie

Poniedziałek 06.05.2019

zupa krupnik z ziemniakami, chleb makaron, gulasz w sosie myśliwskim, surówka z selera, soczek
alergeny:
zboża zawierające gluten, mleko i produkty pochodne, seler
alergeny:
zboża zawierające gluten, mleko i produkty pochodne

wtorek 07.05.2019

zupa fasolowa z wkładką mięsną, chleb kasza gryczana, schab w sosie własnym, mizeria, kompot, mandarynka
alergeny:
zboża zawierające gluten, mleko i produkty pochodne, seler
alergeny:
zboża zawierające gluten, mleko i produkty pochodne, jajka

Środa 08.05.2019

zupa pomidorowa z ryżem, chleb ziemniaki, sznycelki rybne, surówka z kapusty kiszonej, kompot, banan
alergeny:
zboża zawierające gluten, mleko i produkty pochodne, seler
alergeny:
zboża zawierające gluten, mleko i produkty pochodne

Czwartek 09.05.2019

zupa ogórkowa z ziemniakami, chleb kasza jęczmienna, filet z kurczaka w jarzynach, sałata zielona z rzodkiewką, kompot
alergeny:
zboża zawierające gluten, mleko i produkty pochodne, seler
alergeny:
zboża zawierające gluten, mleko i produkty pochodne

Piątek 10.05.2019

zupa barszcz czerwony zabielany z jajkiem i ziemniakami, chleb ryż jabłkiem, kompot, jogurt, winogron
alergeny:
zboża zawierające gluten, mleko i produkty pochodne, seler
alergeny:
zboża zawierające gluten, mleko i produkty pochodne, jajka

 


 

zupa

Wpłatę za wyżywienie należy wpłacać na konto Zespołu Szkolno-Przedszkolnego Nr 9 na numer rachunku bankowego:
03 1020 4391 0000 6602 0187 6846
do 15 dnia każdego miesiąca.

Przed uregulowaniem wpłaty na rachunek bankowy proszę o uzgodnienie kwoty jaką należy przelać – informacja w sekretariacie lub telefonicznie:  017 748 25 24.

W tytule wpłaty należy podać imię i nazwisko dziecka, klasę lub grupę przedszkolną oraz miesiąc, którego dotyczy wpłata.